Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Med døden helt inde på livet!

2. september 2021 : 19:00 - 20:00

50 kr.

Få et helt unikt indblik i en bedemands hverdag, når eksamineret bedemand Christian Uldahl holder foredrag – ‘Med døden helt inde på livet!’ torsdag d. 2. september.

Her bliver du draget ind i en meget spændende verden, hvor begravelser og bisættelser – både historisk og nutidigt set – bliver belyst.

Christian fortæller også om det at blive erklæret skindød og finde de sikre dødstegn, samt muligheden for at tilrettelægge din egen personlige begravelse.

Der vil blive aflivet myter, og der vil også blive mulighed for at stille netop det spørgsmål, som du altid har drømt om at stille til en bedemand.

Med dette perspektiv spilles der op til den arkæologiske særudstilling ‘Døre til en anden virkelighed – tro og overtro i fortiden’. Således sættes arkæologien ind i en nutidig og relevant ramme.

Køb billet på billet.dk.

Foredraget præsenteres i samarbejde med Uldahls Begravelsesforretning.

Foredragsrække i Hillerød: En anden virkelighed med perspektiv

Efterårets foredragsrække sætter perspektiv på den arkæologiske udstilling ‘Døre til en anden virkelighed – tro og overtro i fortiden’.

En perlerække af fortrinsvis udefrakommende fagpersoner giver et ikke-arkæologisk perspektiv på udstillingen og museets egne arkæologer sætter de arkæologiske fund ind i en moderne sammenhæng.

Praktisk

Tid og sted: Alle foredrag er af én times varighed og afholdes i Frederiksgade 9, Hillerød fra kl. 19-20. Rane Villerslev foredrag afholdes i Vandrehallen på Hillerød Bibliotek.

Pris: 50 kr. pr. foredrag inkl. fribillet til udstillingen ‘Døre til en anden virkelighed – tro og overtro i fortiden’ i Elværket. Medlemmer af museumsforeninger og biblioteksklubben 40 kr.

Der er gratis parkering bag museet.

Foto: Sarah Buthmann

Detaljer

Dato:
2. september 2021
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
50 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Museum Nordsjælland

Sted

Museum Nordsjælland, Hillerød
Frederiksgade 9
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon
7217 0240
Se Sted hjemmeside

MENU