Tilmelding og pris

Gratis for tilskudskommunerne – men husk tilmelding

Alle undervisningstilbud på Museum Nordsjælland er gratis for museets tilskudskommuner og kan – med mindre andet er opgivet – benyttes af alle skoler og ungdomsuddannelser i Gribskov, Hillerød og Hørsholm kommuner.

Pris for udenbys skoler: 350 kr./undervisningsforløb.

Tilmeldingen sker direkte til underviseren, som er angivet under det enkelte undervisningstilbud. Det kan enten ske pr. e-mail eller pr. telefon. Tilmelding i god tid. Afbud meddeles direkte til underviseren så hurtigt som muligt.

Skoletjenesten lægger vægt på, at der inden et besøg er dialog mellem lærer og underviser, så vi sammen kan aftale det forløb, som klassen har brug for. De fleste undervisningsforløb kan tilpasses særlige ønsker eller behov.

For at sikre kvaliteten i undervisningen kan der kun undervises én klasse (max. 28-30 elever) af gangen.

Besøg på egen hånd

Du er velkommen til selv at undervise din klasse i udstillingernes normale åbningstid, men da vi har begrænset plads i udstillingerne er det nødvendigt at booke en tid. Det gør du direkte hos underviseren i henholdsvis Gilleleje, Hillerød eller Hørsholm. Der er naturligvis gratis adgang for elever og lærere fra skoler og ungdomsuddannelser i museets udstillinger.