Tilmelding og pris

Gratis for tilskudskommunerne

Alle undervisningstilbud på Museum Nordsjælland er gratis for museets tilskudskommuner og kan – med mindre andet er opgivet – benyttes af alle skoler og ungdomsuddannelser i Gribskov, Hillerød og Hørsholm kommuner samt Fredensborg Kommune.

Pris for udenbys skoler: 500 kr./undervisningsforløb.

Tilmeldingen sker direkte til underviseren, som er angivet under det enkelte undervisningstilbud. Det kan enten ske pr. telefon eller evt. pr. e-mail. Tilmelding i god tid. Afbud meddeles direkte til underviseren så hurtigt som muligt.

Ved bookning har vi bl.a. brug for følgende oplysninger:

  • Skolens navn og navnet på den kommune, som skolen ligger i
  • Klassetrin og antal af elever
  • Hvilken dato(er) og evt. klokkeslæt, I ønsker at komme
  • Navn og telefonnr. på kontaktperson, som deltager i besøget

Skoletjenesten lægger vægt på, at der inden et besøg er dialog mellem lærer og underviser, så vi sammen kan aftale det forløb, som klassen har brug for. Derfor anbefaler vi, at du ringer og aftaler nærmere med underviseren.

De fleste undervisningsforløb kan tilpasses særlige ønsker eller behov.

For at sikre kvaliteten i undervisningen kan der kun undervises én klasse (max. 28-30 elever) af gangen.

Besøg på egen hånd – også gratis, men husk at booke tid

Du er velkommen til selv at undervise din klasse i udstillingernes normale åbningstid, men da vi har begrænset plads i udstillingerne er det nødvendigt at booke en tid. Det gør du direkte hos underviseren i henholdsvis Gilleleje, Hillerød eller Hørsholm. Der er naturligvis gratis adgang for elever og lærere fra skoler og ungdomsuddannelser i museets udstillinger.