Kulturspot udstilling: En bydel i mosen

september 23 : 15:00 - oktober 18 : 17:00

Gratis

Besøg den arkæologiske Kulturspot udstilling ‘En bydel i mosen’. I udstillingen kan man se arkæologiske fund, høre om udgravningsresultater og blive lidt klogere på sin egen fortid – og det hele kan ovenikøbet klares på 15 minutter.

Kulturspot er navnet på et nyt mobilt museum, der vil dukke op rundt omkring i Nordsjælland med forskellige små pop-up udstillinger. Den ombyggede container er piftet op i en opsigtsvækkende rød farve, så man ikke kan undgå at få øje på den ude i landskabet. Tanken er, at den ubemandede museumsenhed er åben og til rådighed, når folk har tid og lige kigger forbi.

Første stop er i Favrholm med udstillingen ‘En bydel i mosen’. Titlen referer naturligvis til den kommende bydel, men også til de arkæologiske spor efter det liv og den omfattende bebyggelse, der har været her gennem tiden.

Kulturspot står ved Smørkildevej 10, 3400 Hillerød frem til d. 18. oktober.

Formidlingscontaineren, som er ved at blive sat op.

Top foto: Flintøkse fundet ved de igangværende udgravninger i Favrholm. Fotograf: Phillip Nørgaard.

Start:
september 23 : 15:00