Vandretur: Tro og hverdagsliv i købstaden Søborg i middelalderen

oktober 21 : 14:00 - 16:00

40 kr.

– og den forråede hverdag for kvinder i den efterfølgende reformationstid

Kom med på en vandring gennem landsbyen Søborg, der i middelalderen var købstad. Det er fortællingen om hverdagen i byen og den katolske tro og Mariadyrkelsen – som pludselig efter reformationen i 1536 blev afløst af en helt anderledes holdning til kvinder. Kagstrygning og hekseprocesser blev en del af det offentlige liv i Danmark, blandt andet på torvet i Søborg.

Museumsinspektørene Søren Frandsen og Susan Johnsen viser rundt.

Mødested: ved Søborg Kirke

Tilmelding nødvendig: på post@museumns.dk eller 7217 0240 (hverdage 9-15). Pga. corona restriktioner er der begrænset antal pladser.

Pris: 40 kr. pr. person som kan indbetales på MobilePay 186672.

oktober 21
40 kr.