Arkæologisk udstilling: ’Hvad kælderen gemte’

april 27 : 11:15 - 15:00

Gratis

Arkæologisk pop-up udstilling i Elværket lørdag d. 27. april kl. 11.15-15. Hør om udgravning ved Hillerød Kirke – og se nogle af de spændende fund.

Kældre fra 1600-tallet

I efteråret 2018 udgravede museets arkæologer to kældre fra 1600-tallet ved Hillerød Kirke. Spændende fundmateriale dukkede op, der fortæller om livet i huset som kældrene har hørt til.

Perioden omkring 1600-tallet i Hillerød forbindes mest med Christian d. 4 og Frederiksborg Slot. Udstillingen ’Hvad kælderen gemte’ fortæller derimod om den almindelige borgers hverdag i byen. Se bla. køkkengrej, kridtpiber, mønter og bestik.

Praktisk

Arkæolog og museumsinspektør Mette Palm åbner udstillingen kl. 11.15. Arkæologi- og museologi studerende Rikke Sekkelund har lavet udstilling og kan dagen igennem svare på spørgsmål og fortælle mere.

Udstillingen har også åbent lørdag d. 25 maj.

april 27
Gratis