Arkæologisk udstilling: ’Hvad kælderen gemte’

maj 25 : 11:00 - 15:00

Gratis

Arkæologisk pop-up udstilling i Elværket lørdag d. 25. maj kl. 11-15. Se nogle af de spændende fund fra udgravning ved Hillerød Kirke.

Kældre fra 1600-tallet

I efteråret 2018 udgravede museets arkæologer to kældre fra 1600-tallet ved Hillerød Kirke. Spændende fundmateriale dukkede op, der fortæller om livet i huset som kældrene har hørt til.

Perioden omkring 1600-tallet i Hillerød forbindes mest med Christian d. 4 og Frederiksborg Slot. Udstillingen ’Hvad kælderen gemte’ fortæller derimod om den almindelige borgers hverdag i byen. Se bla. køkkengrej, kridtpiber, mønter og bestik.

maj 25
Gratis