Museumstur: Sydsjælland, Falster og Møn

maj 24 : 8:00 - maj 26 : 17:00

2795 kr.

Tag med Nordsjællandsk Museumsforening til Sydsjælland, Falster og Møn. Kulturel oplevelses tur i godt selskab. Fredag d. 24. – søndag d. 26. maj.

Vi besøger KØS, Kunstmuseet Køge Skitsesamling (Bjørn Nørgaard), guidet tur på Danmarks måske ældste middelalderborg Gjorslev, Middelaldercentret, Fuglsang Kunstmuseum, et antal Gallerier og Glaspusterier, samt Maribo Domkirke – i alt 9 besøg på de 3 dage.

Turen har 3 startsteder: Museet i Hørsholm, Hillerød og Biblioteket i Allerød.

Vi bor på Hotel Falster, ca. midt i området.

Detaljeret program kan tilsendes ved henvendelse til museumsturer@gmail.com eller tlf.: 40 60 75 22.

2.795,00 kr. i delt dobbeltværelse.

3.295,00 kr. for enkeltværelse.

Pris indeholder ca. alt, med undtagelse af frokost de 3 dage, og drikkevarer til aftens menuen.

Tilmelding

Indsend depositum på 300,00 kr. pr deltager til NORDEA: 2446 6894 306 171. Marker overførsel med ‘Museumsturer’

Herefter modtager du faktura på restbeløb minus depositum.

Start:
maj 24 : 8:00