Maj 2024, Frivillige søges til årets Hirschholm Festival

Er du kulturinteresseret? Vil du være med til at give store og små festivalgæster en uforglemmelig dag? Vil du have relevant frivilligt arbejde på CV’et, uden at det tager al din tid?

Vi søger frivillige til årets Hirschholm Festival søndag d. 1. september i Hørsholm Slotshave. Som frivillig er du del af et fællesskab og møder andre med interesse for kultur og historie – både museets personale og andre frivillige.

Praktiske-opgaver-gruppen

Kan du lide at få ting for hånden og udføre praktiske opgaver sammen med andre? Det kan f.eks. være at hjælpe museets personale med at stille stole og borde op, gå rundt i dit nabolag med plakater og foldere, servere kaffe og kage for gæster eller dine frivilligkollegaer. Måske er det dig, der bager kagen til de frivilliges pause.

Glade-børn-på-museet-gruppen

Kan du lide at tale med børn? Bliver du glad af at skabe smil og god stemning? Har du lyst til at hjælpe børn med at blive klædt ud, hoppe sækkevæddeløb, farvelægge tegninger?

Hirschholm Festival

Hørsholm Egns Museum rykker formidling ud i Hørsholm Slotshave og gør lokalhistorien levende og nærværende. Der er masser af tilbud om kongelig underholdning med aktiviteter for børn og deres forældre, hvor museets frivillige bidrager til den gode stemning.

Etikette- og danseskolen under kyndig ledelse af Baronessen af Hirschholm.

Er du nysgerrig? Så kontakt Museum Nordsjællands kulturformidler Charlotte Mortensen, for en uforpligtende samtale.

Charlotte Mortensen
Kulturformidler Nyere Tid
Tlf.: 6181 5825 / e-mail: cmm@museumns.dk

Hirschholm festival arrangeres af Museum Nordsjælland.

Det er et myndighedskrav, at museet indhenter børneattest på alle frivillige, der er med til aktiviteter, hvor der er børn til stede. Det foregår via vores sekretariat, som skal bruge din tilladelse til at indhente den og dit cpr-nummer. Du kan læse mere om børneattesten.

Foto øverst: Peter Leschly