Maj 2022, Frivillige søges til Hirschholm Festival

Er du kulturinteresseret? Vil du give dine naboer gode kulturoplevelser? Vil du have relevant frivilligt arbejde på CV’et, uden at det tager al din tid? – så er det her måske lige noget for dig!

Da Hørsholm Egns Museum i 2021 lancerede Hirschholm Festival i Hørsholm Slotshave, var det en overvældende succes med besøgende i alle aldre. Museet ønsker igen i år at rykke formidlingen ud i Hørsholm Slotshave for at gøre lokalhistorie levende og nærværende. De mange levende aktiviteter vakte stor begejstring blandt gæsterne, og det ønsker vi også at tilbyde i år. Der vil være masser af tilbud om kongelig underholdning med ’Christian 7.s smadretelt’, ringridning for børn og deres forældre, maling af våbenskjolde, 1700-tals-danse- og etiketteskole, fægtning, historisk gådejagt for de unge og historiske vandringer, koncerter, samtalesaloner og mange andre tilbud, hvor museets frivillige bidrager til den gode stemning.

Til alle disse aktiviteter vil vi være glade for at få en hånd – f. eks til at stå for en af aktiviteterne, lave kaffe, sælge sandwich eller hjælpe til med at tage imod gæsterne.

Etikette- og danseskolen under kyndig ledelse af en af museets frivillige. Hirschholm Festival 2021.

Er du blevet nysgerrig? Så kontakt Museum Nordsjællands formidlingsinspektør Ingeborg Philipsen, Hørsholm Egns Museum, til en uforpligtende samtale om, hvordan du sammen med os, kan bidrage til at lave en spændende Hirschholm Festival, fyldt med gode oplevelser.

Kontakt

Ingeborg Philipsen
Formidlingsinspektør Nyere Tid
Hillerød Bymuseum & Hørsholm Egns Museum
Direkte tlf.: 3044 6624

Foto øverst: Peter Leschly