Bliv Frivillig

Museet søger frivillige

Brænder du for historie og at skabe gode oplevelser? Bliv en del af Museum Nordsjællands frivilligkorps – og vær med til både store og små opgaver. Få indsigt i museumsbranchen og prøv dine ideer og evner af. Hjælp os med at gennemføre store arrangementer.

Som frivillig får du ikke løn, men du bliver en del af et hyggeligt og meningsfyldt fællesskab. Du kan møde nye mennesker og være med til at gøre historien levende og relevant.

Frivillige søges til Julestue på Hillerød Bymuseum

Julestuen på Hillerød Bymuseum er en dejlig tradition, som stadig trækker masser af glade gæster til hvert år i december. Vi har allerede en stor og dedikeret skare af fantastiske frivillige, som har været med i mange år – men vi vil gerne have dig med også. Mere information om Julestuen på Hillerød Bymuseum.

Klostermarked og klosterhave søger frivillige

Brænder du for levendegørelse af historien, og har du samtidig hænderne skruet rigtigt på? Museet søger hjælp til afholdelsen af det hyggelige og familievenlige Æbelholt Klostermarked, som hvert år løber af stablen over en weekend med spændende og sjove aktiviteter for både børn og voksne. Vi søger også frivillige med grønne fingre til hjælp med pasning af den spændende klosterhave. Mere information om at være frivillig på Æbelholt Kloster.