Grumme Foredrag: Gru og skræk kloden rundt

marts 31 : 19:00 - 20:00

50 kr.

Forfatter og globetrotter Klaus Aarsleff fortæller om dødekult, kannibalisme, radbrækning og anden gru i kulturer og religioner under nære og fjerne himmelstrøg.

Vi starter blandt tau tau dødedukker i Indonesien og fortsætter til hjerteudrivning og hudfletning i det gamle Mexico, hvor det var lykkedes aztekerne at løfte religiøs galskab til helt nye og grusomme højder. Vi skal også til kannibalfest hos anasazier i USA, vi skal besøge Vlad Dracula – kaldet ‘pælespidderen’ og vi skal lære opskriften på zombi-mikstur…

Det gåsehudsfremmende foredrag vil være rigt illustreret med optagelser fra forfatterens egne rejser og bøger.

Grumme Foredrag

Foredragsrække i Hillerød: liste over alle arrangementer.

Praktisk

Alle foredrag er af én times varighed og afholdes i Frederiksgade 9, 3400 Hillerød fra kl. 19-20.

Efterfølgende er der mulighed for at se udstillingen Grumme Skæbner i Elværket, Frederiksgade 11.

Pris: 50 kr. pr. foredrag inkl. adgang til udstilling, samt kaffe og kage.

Medlemmer af biblioteksklubben i Hillerød og museumsforeningerne for Museum Nordsjælland betaler 35 kr. pr. foredrag.

Tilmelding påkrævet på mail post@museumns.dk eller tlf. 6181 5812. Der kan betales med kontanter eller Mobile Pay på nr. 186672.

Der er gratis parkering bag museet.

Billeder: Døde mennesker til skue i Sulawesi.

marts 31
50 kr.