Byvandring: Jødernes flugt fra Gilleleje i oktober 1943 – et barns perspektiv

august 7 : 14:00 - 15:30

Gratis

Byvandring med Tove Udsholt og museumsinspektør Søren Frandsen. Hør om flugten fra et barns perspektiv.

På byvandringen berettes om de steder i Gilleleje hvor Tove Udsholt som treårig sammen med sin mor blev skjult. Søren Frandsen fortæller den generelle historie om flugten, mens Tove Udsholt beretter sin personlige historie, således som hun har fået den fortalt fra sin mor. Tove Udsholt var det ene af de 3 jødiske børn, der blev skjult i Gilleleje resten af krigen.

For familier med børn over 10 år.

Mødested: Gilleleje Stationsplads. Gratis.

august 7
Gratis