Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Operacyklen besøger Hillerød Bymuseum

28. juli 2019 : 13:30 - 14:00

Gratis
Operacyklen

Kom til lille koncert på Hillerød Bymuseum – søndag d. 28 juli besøger Operacyklen museet og byder på musikalsk oplevelse. Start tidspunkt er ca. 13.30.

Efter besøg på Bymuseet forsætter Operacyklen gennem gågaden og slutter i den indre slotsgård på Frederiksborg Slot kl 15.30, som optakt til klokkespillet kl. 16.30 og orgelkoncert kl. 17.

Operacyklen

Operacyklen er mere mobil end nogensinde, når den i løbet af festivalen dukker op ud af det blå.

Store koncertsale, dybe orkestergrave, tyssende sidekammerater og billetreservationer i ualmindeligt god tid. Sådan kender de fleste operagenren, men sådan behøver det ikke at være. Med pop up-formatet Operacyklen har operafestivalen fundet sin egen smidige måde at rykke ud i byrummet. Uden de helt store dikkedarer, blot bevæbnet med sang og akkompagnement.

Denne sommer bærer Operacyklen undertitlen Hit’n’run, fordi den – læsset med et akkordeon, en akkordeonist og to udklædte sangere – tager brug af overraskelsesmomentet og dukker uventet op for straks efter at bryde ud i musik. Således leverer den udfarende trio et udvalg af perler fra operahistorien, og når den har gjort det, pakkes der sammen igen, hvorefter de musikalske mennesker bevæger sig videre ud i byrummet på yderligere eventyr.

Årets repertoire tæller blandt andet Gonoud-arien Avant de quitter, duetten La ci darem la mano fra Don Giovanni og Il dolce suono, der nok bedre er kendt som Lucia di Lammermoors vanvidsarie.

Medvirkende

Julia Ojansivua / Signe Sneh Durholm
Fritjof Fuglesang / David Kragh Danving
Akkordeon og musikalsk bearbejdelse: Yngvild Ruud
Instruktion: Tine Topsøe
Scenografi og visuel konsulent: Michelle Djarling

Detaljer

Dato:
28. juli 2019
Tidspunkt:
13:30 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hillerød Bymuseum
Helsingørsgade 65
3400 Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps

MENU