Foredrag: Nødebos historie

november 21 @ 19:30 - 21:00

100 kr.

Museumsinspektør Ida Rosenstand Klahn fortæller om Nødebos historie. Hør om munke, modstandsfolk og andre spændende fortællinger.

I middelalderen hørte Nødebo under Esrum Kloster, og folk valfartede til byens helligkilde. Efter reformationen viste kongen sin magt og pragt ved at anlægge det enestående parforcejagtlandskab, som nu er på UNESCOs verdensarvsliste. Under besættelsen spillede området omkring Nødebo en vigtig rolle, for det var et af de steder, våbennedkastningerne til modstandsfolkene fandt sted. Hør mere om disse træk af Nødebos historie i foredraget.

Billetter til foredraget koster 100 kr. ved indgangen og 90 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk

Gratis hvis man har årskort til ’Foreningen Forsamlingshusets venner’ i Nødebo.

november 21
100 kr.