Grumme Skæbner: Halloween i Elværket

oktober 31 : 16:00 - 20:00

Kom til uhyggelig og grum Halloween i Elværket Hillerød

Mød grumme og makabre skæbner fra fortiden. Moselig, strandvasker og dobbeltgrave. I stemningen af fortættet grumhed kan du udforske den mørklagte særudstilling med lommelygte eller lanterne.

Oplev særudstillingen ‘Grumme Skæbner’ i Halloween version – med endnu flere døde mennesker, afhuggede lemmer, græskarhoveder og andet godt.

Der er slik til alle børn som tør tage turen rundt i museet på ‘rasleturen’ rundt i Hillerød på Halloween. Torsdag d. 31. oktober, kl. 16-20.

Det er en uhyggelig tur med mørke og skeletter – så ikke for alle mindre børn.

oktober 31
, , ,