Internationale Fyrenes weekend

august 15 : 11:00 - august 16 : 16:00

Kom til Fyrenes Internationale Dag weekenden lørdag d. 22. og søndag d. 23. august på Nakkehoved Fyr, med tyske radioamatører hele weekenden.

Der er mad, musik og vi hygger os i det gode vejr – og skulle vejret ikke være med os, har vi telt så alle kan sidde i skygge/tørvejr.

Der vil være gratis adgang til museum og fyrtårn begge dage.

Frokost

Søndag griller vi fra kl. 12. – hvis vejret tillader det.

Grilltallerkener kan forudbestilles hos Else på 6181 5803 å hverdage mellem kl. 11–14 eller mail: erd@museumns.dk.

Man må også gerne tage egen mad med og eventuelt benytte grillen. Børn under 12 år får gratis pølse til grillen med brød.

Vi sælger øl, vin og vand både lørdag og søndag.

Start:
august 15 : 11:00