Fyrenes weekend

august 17 : 11:00 - august 18 : 16:00

Kom til Fyrenes weekend lørdag d. 17 og søndag d. 18. august. Der er mad, musik og vi hygger os i det gode vejr – og skulle vejret ikke være med os, har vi telt så alle kan sidde i skygge/tørvejr – hyggeligt skal det nok blive!

Vi får besøg af tyske radioamatører, der begge dage vil kontakte andre radioamatører over hele verden og harmonikaen bliver svunget af Kjøller. Gratis adgang til Fyrhistorisk Museum begge dage.

Frokost

Søndag griller vi – hvis vejret er med os. Mad kan bestilles hos Else på 6181 5803 hverdage mellem kl. 11–14 eller mail: erd@museumns.dk. Husk at bestille senest 14. august – kl. 14.

Man må også gerne tage egen mad med og eventuelt benytte grillen. Børn under 12 år får gratis pølse til grillen med brød.

Vi sælger øl, vin og vand både lørdag og søndag.

Start:
august 17 : 11:00