Fundaften: Dimser og Danefæ

31. maj 2018 @ 19:30 - 21:00

arkæologiske detektor fund

Esben Aarsleff, afdelingschef for arkæologi, holder fundaften torsdag d. 31. maj kl. 19.30 – 21.00

Efter en god forårs sæson har museet fået en masse fund indleveret fra flittige detektorbrugere. Blandt fundene er det især spænder og mønter, der dominerer billedet, men der ligger også mange andre dimser og danefæ i mulden, som vi skal tale om.

Har man selv gjort nogle nyere fund, er man meget velkommen til at tage dem med på denne aften, så alle kan se og røre de nyeste fund, og høre om deres historie.

Gratis. Ingen tilmelding. P-plads ved museet.

31. maj 2018

Museum Nordsjælland, Hillerød