Skoletjenestens undervisere

Undervisningen og udviklingen af undervisningsaktiviteter i Museums Nordsjællands skoletjeneste varetages af fastansatte, erfarne undervisere. Vi har forskellig baggrund, men fælles for os alle er, at undervisning af børn og unge er spændende og vigtigt.

Ved siden af undervisningen arbejder vi alle dagligt med forskellige opgaver i Museum Nordsjælland. Tilsammen har vi derfor et bredt kendskab til museumsarbejde, formidling, pædagogik, Nordsjællands lokalhistorie og Danmarkshistorien.

Mette Palm

Mette er uddannet arkæolog. Ved siden af arbejdet som arkæolog på Museum Nordsjælland har hun også undervist skoleelever i skoletjenesteregi i mange år. Mette er ansvarlig for undervisningstilbuddene indenfor oldtid og arkæologi.

Ingeborg Phillipsen

Ingeborg er uddannet historiker. Hun har stor erfaring både i at undervise og formidle på museer og arbejder som museumsformidler på Museum Nordsjælland. Ingeborg er ansvarlig for skoletjenestetilbuddene indenfor nyere tids historie.

Bente Nissen

Bente er museumsassistent i Gilleleje og har et stort kendskab til lokalområdet, som kommer hendes gæster til gode. Bente er uddannet pædagog og har senest arbejdet på Kon-Tiki skolen og bl.a. arbejdet som vikar i faget historie, hvor hun har gjort flittigt brug af museerne.

Else Røjle Djurhus

Else er museumsassistent og passer fyrene på Nakkehoved i Gilleleje. Hun har undervist skoleklasser i fyrhistorie siden Fyrhistorisk Museum slog dørene op i 2005 og der er ikke meget om skibsfart og fyrhistorie i gammel tid, som Else ikke kan fortælle om.

Jannie Olsen

Jannie er uddannet arkæolog. Hun arbejder med mange forskellige opgaver på Museum Nordsjælland. Jannie  underviser i arkæologi og oldtiden i Hillerød.