Skoletjenestens undervisere

Undervisningen og udviklingen af undervisningsaktiviteter i Museums Nordsjællands skoletjeneste varetages af fastansatte, erfarne undervisere. Vi har forskellig baggrund, men fælles for os alle er, at undervisning af børn og unge er spændende og vigtigt.

Ved siden af undervisningen arbejder vi alle dagligt med forskellige opgaver i Museum Nordsjælland. Tilsammen har vi derfor et bredt kendskab til museumsarbejde, formidling, pædagogik, Nordsjællands lokalhistorie og Danmarkshistorien.

Mette Palm

Mette er uddannet arkæolog. Ved siden af arbejdet som arkæolog på Museum Nordsjælland har hun også undervist skoleelever i skoletjenesteregi i mange år. Mette er ansvarlig for undervisningstilbuddene indenfor oldtid og arkæologi.

Ingeborg Phillipsen

Ingeborg er uddannet historiker. Hun har stor erfaring både i at undervise og formidle på museer og arbejder som museumsformidler på Museum Nordsjælland. Ingeborg er ansvarlig for skoletjenestetilbuddene indenfor nyere tids historie.

Bente Nissen

Bente er museumsassistent i Gilleleje og har et stort kendskab til lokalområdet, som kommer hendes gæster til gode. Bente er uddannet pædagog og har senest arbejdet på Kon-Tiki skolen og bl.a. arbejdet som vikar i faget historie, hvor hun har gjort flittigt brug af museerne.