Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nissetur i Hørsholm Slotshave

11. december 2021 : 13:30 - 15:00

25 kr.

Hørsholm Egns Museum får lørdag d. 11. december besøg af en ægte nisseforsker, som inviterer nissenysgerrige børn med på en rigtig hyggelig juletur i Hørsholm Slotshave sammen med deres voksne.

Sammen med den berømte nisseforsker går I på jagt efter spor fra nisser i Slotshaven. Undervejs vil I høre om de forskellige nisser, og den magi, der opstår i en ægte nisse! Turen varer en god times tid, og er for familier med mindre børn. Husk varmt tøj, nissehumør og et åbent barnesind!

Den traditionelle julestue på Hørsholm Egns Museum er således i år erstattet af et mere Covid19-sikkert udendørs arrangement for børnefamilier.

Om Nisseforskeren

Pernille Stockfleth er professionel historiefortæller i Levende Fortællinger. Mange har allerede mødt hende som vaskekone ved Hirschholm Festival. Hun arbejder imidlertid også ‘videnskabeligt’ med nisser.

De små væsner kan blive helt op til 300 år gamle, fortæller hun, og undervejs vil I f.eks. høre om vejrnissen, og om sportsnissen, der allerede har stillet skiene frem; og om alle de andre nisser som bebor Hørsholm Slotshave ved juletid. Måske er I ligefrem så heldige at finde spor efter dem!

Praktisk

Tid: Lørdag d. 11. december kl. 13.30 og kl. 15.00. Turen varer ca. 1 time. Tilmelding nødvendigt.

Tilmelding: Der er plads til 35 personer på hver tur. Det er først til mølle. Ring eller send sms på tlf. 6181 5831 og oplys hvor mange I kommer, og hvilket tidspunkt, I ønsker at reservereplads. Så ringer/skriver vi tilbage med bekræftelse.

Man er først tilmeldt, når man har modtaget bekræftelse. Betaling sker ved mobilepay eller kontant umiddelbart før turen.

Sted: Mødestedet er foran Hørsholm Egns Museum.

Pris: 25 kr. pr. barn.

Praktisk: Tag tøj på, som passer til vejret! Der er ikke åbent på museet, men der er mulighed for at benytte toilettet.

 

Detaljer

Dato:
11. december 2021
Tidspunkt:
13:30 - 15:00
Pris:
25 kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Museum Nordsjælland

Sted

Hørsholm Egns Museum – Museum Nordsjælland
Søndre Jagtvej 2
2970 Hørsholm, 2970 Danmark
+ Google Maps
Telefon
7217 0240
Se Sted hjemmeside

MENU