Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Historisk OL på Hillerød Bymuseum

juni 29 : 11:00 - august 11 : 16:00

40 kr.

Den olympiske flamme tændes på Hillerød Bymuseum. Saml familien og dyst i disciplinerne til jeres eget familie OL.

Hvem er bedst til sækkevædeløb, tovtrækning, stylter, ringspil og dåsekast?

Du behøver ikke tage til Paris for at blive ramt af OL feber i juli og august. På Hillerød Bymuseum kan du prøve kræfter med historiske discipliner som dåsekast, sækkevæddeløb, tovtrækning, stylter og ringspil.

Hele familien kan udfordre hinanden i de sjove lege – måske giver taberen en is i museets café? Pust ud efter dysten i den lille udendørs café og nyd de smukke omgivelser i Frederiksborg Slotshave, mens børnene leger videre.

Praktisk

➤ Lørdag d. 29. juni til søndag d. 11. august, kl. 11-16.

➤ Entré: voksne 40 kr. Børn og unge under 18 år gratis.

➤ Parkering på Batzkes Bakke.

➤ Desværre ikke handicap-egnet.

Når entré er betalt, får I en spilleplade med de historiske olympiske discipliner.

Byhistorie og leg for børn

Hillerød Bymuseum ligger i smukke omgivelser i Frederiksborg Slotshave. Se udstilling om Hillerøds historie fra middelalderen til moderne by.

Børn kan gå på opdagelse i Tidens Gade og opleve hvordan det var at være barn for 100 år siden. Prøv at handle i købmandsbutikken – sælg varer og drej håndtaget på det gamle smukke kasseapparat, vej kaffen af og se og rør alle varerne fra oldefars tid.

Besøg Have-Grethes asyl – her kan børnene svinge kobbergryderne på støbejernskomfuret, prøve vaskebræt eller køre en tur med kludedukken. I udstillingen om Nordsten Maskinfabrik har vi en masse Tekno, så du også kan prøve at bygge maskiner! Skolestuen byder på kridt, tavler og rigtige skolebænke.

Vores lille cafe serverer kaffe, te, kakao, juice og sodavand. Småkager og gammeldags bolsjer og Hansens Is. I museumsbutikken kan du købe gammeldags legetøj, slik, bøger om Hillerøds historie, postkort, plakater og udklipsark.

Detaljer

Start:
juni 29 : 11:00
Slut:
august 11 : 16:00
Pris:
40 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Museum Nordsjælland

Sted

Hillerød Bymuseum
Helsingørsgade 65
3400 Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps

MENU