Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbning af fotoudstilling: ‘Udsyn & Indsigt’

3. juni 2022 : 14:00 - 15:30

Gratis

Fotoudstilling i UNESCO verdensarv

Fotoudstillingen ‘Udsyn & Indsigt: Et kongeligt jagtlandskab i verdensklasse’ åbner fredag d. 3. juni i St. Dyrehave ved Hillerød.

Udstillingen består af 26 smukke billeder af fotografen Peter Leschly og viser det kongelige jagtlandskab i Gribskov, Store Dyrehave ved Hillerød, samt Jægersborg Hegn & Dyrehave. Parforcejagtlandskabet er fotograferet fra himlen med drone og på forskellige årstider: Den grønne sommer, det gyldne efterår og den snehvide vinter.

Udstillingen kan ses ved Kongestjernen i St. Dyrehave ved Hillerød fra d. 3. juni – 31. juli.

Billederne giver en indsigt i Parforcejagtlandskabets storhed og betydning for Danmarkshistorien. Udstillingen indeholder også en række åbne spørgsmål om begreber som magt, ære, dannelse og natursyn, som kan skabe stof til samtale og eftertanke. Intentionen er visuelt at skabe historisk indsigt samt et aktuelt, mentalt og internationalt udsyn.

Udstillingen er støttet af Nationalpark Kongernes Nordsjælland og Rudersdal Kommune, og Hubertusdelen i samarbejde med Sportsrideklubben. Bag udstillingen står organisationen bag Parforcejagtlandskabet, der et samarbejde mellem Naturstyrelsen, Museum Nordsjælland, Rudersdal MuseerDet Grønne MuseumVisitNordsjælland samt Fredensborg, Gribskov, Hillerød, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner.

Læs mere om udstillingen ‘Udsyn & Indsigt: Et kongeligt jagtlandskab i verdensklasse’.

Detaljer

Dato:
3. juni 2022
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Parforcejagtlandskabet
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Kongestenen i midten af Kongestjernen, Store Dyrehave

MENU