Efterårsmølle på Ramløse Mølle

oktober 13 : 13:00 - 16:00

Familieaktiviteter i skolernes efterårsferie

Kom til efterårsmølle søndag d. 13. oktober, kl. 13.00 – 16.00. Hyggelig familieaktivitet i skolernes efterårsferie, hvor alle kan stifte bekendtskab med den spændende gamle mølle og mølleforeningen.

Ramløse Mølleforening byder indenfor med pandekagebagning og snobrød for børn.

Børn og barnlige sjæle kan prøve håndkværne, keglespil, labyrintspil og et stige-golfspil. Der er også et sæt stylter hvor forældre og bedsteforældre kan vise deres børn/børnebørn, hvor dygtige de engang har været til at gå på stylter.

Beth Vigild stiller op med sin hjemmelavede marmelade, saft m.v., og Gitte Olsen præsenterer Pileflet til hjem, hus og have.

Der er gratis adgang til Ramløse Mølle & Håndværksmuseet.

oktober 13
,