Indlæser Arrangementer

Særarrangement om udgravningerne ved Supersygehuset

august 24 @ 19:00 - 20:30

Gratis

Udgravningerne ved Salpetermosen har kastet mange nye og spændende resultater af sig. Torsdag d. 24. august kl. 19 – 20.30 afholder museet et særarrangement om de omfattende udgravninger og de foreløbige resultater heraf.

På aftenen vil der være en kort introduktion til baggrund og forløb af projektet. Derefter er der mulighed for at se en lang række af de fine fund. Der er også mulighed for at tale med arkæologer, der har været med til at udgrave området.

Arrangementet er gratis og der er gratis p-pladser bagved museet. På grund af pladsforholdene er tilmelding nødvendig.

NB! D. 21.08: Arrangementet er nu fuldt besat – kontakt venligst museet for venteliste til næste arrangement – tlf. 7217 0240 (kl. 9-15 på hverdage) eller mail: post@museumns.dk.

(NB! I en enkelt af vores foldere er der fejlagtigt anført datoen d. 23. august for afholdelsen af dette arrangement.)

august 24
Gratis