Sporene af Hirschholm Slot

Sporene af Hirschholm Slot blev fundet

Museum Nordsjælland vil gerne sige tak til alle der deltog i ”Jagten på det forsvundne slot” i forbindelse med Hørsholm Kulturdag lørdag 19. august. Slotsforvalteren ville ikke have haft problemer med at finde gode folk til nedrivningen af Hørsholm Slot i 1810, hvis han havde været forbi Museum Nordsjællands stand i lørdags!

Der var nemlig mange stærke piger og drenge, som lagde kræfterne i når de kørte trillebør fyldt med mursten eller slæbte kartoffelsække med åget på skuldrene både med og uden gammeldags træsko på. Posterne på det gamle kort fra 1779 blev fundet og alle opgaverne løst så alle deltagere kunne deltage i lodtrækning om et gavekort til Hørsholm Biograf.

Vinderne af lodtrækningen

En af Hørsholm Kulturdags sikkerhedsvagter, Rami, sikrede at alt gik rigtigt til og hjalp os med at trække lod blandt de mange gode besvarelser på skattejagten. Så kunne vi overrække præmien til de heldige vindere, Alma og Eva Madsen, der heldigvis stadig var på Ridebanen. Præmien bestod af et gavekort til 4 personer til Hørsholm biograf, en bog om Hørsholms historie, samt et sæt stylter. Tillykke og god biograftur til Alma og Eva og deres forældre.

Vi glæder os til at deltage med mere museumssjov til kulturdagen i Hørsholm igen næste år – følg med på vores facebookside med alle Museum Nordsjællands mange tilbud til børn og voksne.