Arrangementer på Hørsholm Egns Museum

Året igennem er der arrangementer på Hørsholm Egns Museum.

Hørsholm Egns Museum’s Julestue 2017

Tak til alle gæster der besøgte os og var med til at starte ny juletradition i Hørsholm – vi glæder os til næste år.

Hørsholm Kulturdag 2017 – Sporene af Hirschholm Slot blev fundet

Museum Nordsjælland vil gerne sige tak til alle der deltog i ‘Jagten på det forsvundne slot’ i forbindelse med Hørsholm Kulturdag lørdag 19. august. Slotsforvalteren ville ikke have haft problemer med at finde gode folk til nedrivningen af Hørsholm Slot i 1810, hvis han havde været forbi Museum Nordsjællands stand i lørdags!

Der var nemlig mange stærke piger og drenge, som lagde kræfterne i når de kørte trillebør fyldt med mursten eller slæbte kartoffelsække med åget på skuldrene både med og uden gammeldags træsko på. Posterne på det gamle kort fra 1779 blev fundet og alle opgaverne løst så alle deltagere kunne deltage i lodtrækning om et gavekort til Hørsholm Biograf.

Vi glæder os til at deltage med mere museumssjov til kulturdagen i Hørsholm igen næste år – følg med på vores facebookside med alle Museum Nordsjællands mange tilbud til børn og voksne.