Frivillige søges til Hillerød Bymuseums julemarked

Vær en del af hyggeligt julemarked i historiske rammer

Julemarkedet på Hillerød Bymuseum er en dejlig tradition, som trækker masser af glade gæster til hvert år i december. Vi har en stor og dedikeret skare af fantastiske frivillige, som har været med i mange år – men vi vil gerne have dig med også.

Som frivillig ved Julemarkedet på Hillerød Bymuseum forpligter du dig kun til at hjælpe de to dage julemarkedet varer – for eksempel ved at stå i en bod med honninghjerter – eller i cafeen for at sælge gløgg. Du er også meget velkommen til at være med i forberedelserne og dermed sætte dit præg på form og indhold til dette og fremtidige julemarkeder.

 

Hillerød Bymuseum er en del af Museum Nordsjælland. Julemarkedet bliver afholdt hvert år den første weekend i december. Herudover står Museum Nordsjælland også for en række andre arrangementer, som for eksempel Middelaldermarkedet på Æbelholt Kloster, samt museumsaktiviteter i forbindelse med diverse kulturdage- og nætter. Her er du også er meget velkommen til at være med!

Som frivillig får du ikke løn, men du bliver en del af et hyggeligt og meningsfyldt fællesskab. Du kan møde nye mennesker og være med til at gøre historien levende og relevant. Du kan også få indsigt i museumsbranchen og formidling, du kan prøve dine ideer og evner af – og så får du mere at skrive på CV’et.

Mere information – kontakt

Formidlingsinspektør Ingeborg Philipsen
ibp@museumns.dk – tlf. 30 44 66 24