På egen hånd i særudstillingen Grumme Skæbner

Som lærer er du velkommen til selv at undervise i vores udstillinger, hvor der er gratis adgang for skoler og lærere. Det er muligt at aftale et besøg udenfor almindelig åbningstid, så det passer ind i jeres skema.

I særudstillingen Grumme Skæbner er du naturligvis også velkommen på egen hånd. Udstillingen er helt mørklagt (man går rundt med lygter) og nogle af de udstillede skeletter kan være uhyggelige, hvorfor udstillingen ikke er velegnet til alle klassetrin/elever. Det kan derfor være en god ide at besøge udstillingen på forhånd for at orientere sig.

Hvis du ønsker undervisning i udstillingen, kan skoletjenesten tilbyde undervisningsforløbet Grumme Skæbner – eksisterer de stadig?

Klassetrin: ca. 5-10. klasse samt ungdomsuddannelser

Varighed: 1 time

Sted: Elværket, Frederiksgade 11, 3400 Hillerød (10 minutters gang fra Hillerød Station)

Tidspunkt: hverdage efter aftale frem til 30. april 2020

Pris: gratis for skoler og lærere

Tilmelding og spørgsmål: arkæolog Mette Palm, tlf. 4045 2028 eller mph@museumns.dk

Praktisk: Der er adgang for kørestolsbrugere i Elværket. Der er mulighed for at spise sin madpakke på museet.