Fyrenes dag

18. august 2019 @ 12:00 - 16:00

Vi fejrer Fyrenes dag søndag den 18. august fra kl. 12.00. Der er mad, musik og vi hygger os i det gode vejr.

Skulle vejret ikke være med os, har vi telt så alle kan sidde i skygge/tørvejr – hyggeligt skal det nok blive!

Gratis adgang til Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved.

Frokost

Grillspyd med 2 slags salat til 75 kr.

Gratis spyd til børn under 12 år. Du er også velkommen til selv at tage mad med. Drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Hvis man vil spise med, skal der bestilles forud på tlf. 6181 5803 hos Else fra Fyrlauget (telefontid mellem kl. 11-15) eller på mail nakkehovedfyr@gmail.com senest den 14. august.

18. august 2019

Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved Fyr