Forårsture med arkæologerne: ‘En anden virkelighed i landskabet’

april 25 : 11:00 - 12:30

45 kr.

Arrangements række i forbindelse med årets særudstilling i Elværket i Hillerød  ‘Døre til en anden virkelighed – tro og overtro i fortiden’.

Turene er fordelt rundt i Nordsjælland og danner udgangspunkt for forskellige temaer, der har relation til udstillingen og har en times varighed. Da COVID19 stadig er i samfundet tager vi forbehold for forsamlingsforbud og andre restriktioner, man bør derfor holde sig orienteret på museets hjemmeside. Man skal desuden tilmelde sig, så vi sikrer os, at der ikke er flere deltagere end tilladt.

Det første arrangement er planlagt på den nationale Fortidsmindedag 25. april, selvom det endnu er uvist om Fortidsmindedagen kan afholdes. Kan den ikke det, flyttes arrangementerne til en anden dato.

Turene kræver i de fleste tilfælde at man er habilt gående og at man er iført fornuftigt tøj og fodtøj.

Betaling 50 kr. via billet.dk  – mere info kommer.

25. april Fortidsmindedag
Den lutrende ild. Sted: Bombakken, Skæving v/ museumsinspektør Esben Aarsleff
De synlige døde. Sted: Folehaven, Hørsholm v/ museumsdirektør Ole Lass Jensen

2. maj