Frivillige søges til Julestue på Hillerød Bymuseum

Vær en del af hyggeligt julestue i historiske rammer

Julestuen på Hillerød Bymuseum er en dejlig tradition, som stadig trækker masser af glade gæster til hvert år i december. Vi har allerede en stor og dedikeret skare af fantastiske frivillige, som har været med i mange år – men vi vil gerne have dig med også.

Som frivillig ved julestuen ved Hillerød Bymuseum forpligter du dig kun til at hjælpe en af de to dage julestuen varer – for eksempel ved at stå i cafeen for at sælge gløgg eller hjælpe til ved en af aktiviteterne for børn.

 

Hillerød Bymuseum er en del af Museum Nordsjælland. Julestuen bliver afholdt hvert år den første weekend i december. Herudover står Museum Nordsjælland også for en række andre arrangementer og museumsaktiviteter i forbindelse med diverse kulturdage- og nætter. Her er du også meget velkommen til at være med !

Som frivillig får du ikke løn, men du bliver en del af et hyggeligt og meningsfyldt fællesskab. Du kan møde nye mennesker og være med til at gøre historien levende og relevant. Du kan også få indsigt i museumsbranchen og i formidling, du kan prøve dine ideer og evner af – og så får du mere at skrive på CV’et.


Er dette noget for dig, så kontakt:

Formidlingsinspektør Ingeborg Philipsen
7217 0240 eller på mail post@museumns.dk