Æbelholt Kloster og Klosterhave søger frivillige

Brænder du for levendegørelse af historien, og har du samtidig hænderne skruet rigtigt på?

Museet søger frivillige til at indgå i vores velfungerende frivillig-korps. Museet søger hjælp til afholdelsen af hyggelige og familievenlige arrangementer på Æbelholt Kloster med spændende og sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Klosterhaven

I tilknytning til klosteret er der en meget fin og velpasset klosterhave med medicinske lægeplanter, som munkene i sin tid anvendte til fremstilling af lægemidler. Her søger vi frivillige med grønne fingre til hjælp med pasning af den spændende klosterhave. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af Museum Nordsjællands frivilligkorps – fordi det er sjovt at være en aktiv del af et hold, der brænder for historien og skaber noget helt særligt for andre!

Mere information

læs mere om at Blive Frivillig på Museum Nordsjælland