Skoletjenestens undervisere

Undervisningen og udviklingen af undervisningsaktiviteter i Museums Nordsjællands skoletjeneste varetages af fastansatte, erfarne undervisere. Vi har forskellig baggrund, men fælles for os alle er, at undervisning af børn og unge er spændende og vigtigt.

Ved siden af undervisningen arbejder vi alle dagligt med forskellige opgaver i Museum Nordsjælland. Tilsammen har vi derfor et bredt kendskab til museumsarbejde, formidling, pædagogik, Nordsjællands lokalhistorie og Danmarkshistorien.

Mette Palm

Mette er uddannet forhistorisk arkæolog. Ved siden af arbejdet som arkæolog på Museum Nordsjælland har hun også undervist skoleelever i skoletjenesteregi i mange år. Mette er underviser primært i oldtiden og arkæologi og er desuden leder af skoletjenesten i Museum Nordsjælland.

Lene Bakmand

Lene er museumsassistent med arbejdsplads i Gilleleje. Hun har i en årrække bl.a. undervist i skoletjenesten i Gilleleje og som omviser i udstillingerne. Lene har et stort kendskab til lokalområdet i Gilleleje, som kommer hendes gæster til gode.

Else Røjle Djurhus

Else er museumsassistent og passer fyrene på Nakkehoved i Gilleleje. Hun har undervist skoleklasser i fyrhistorie siden Fyrhistorisk Museum slog dørene op i 2005 og der er ikke meget om skibsfart og fyrhistorie i gammel tid, som Else ikke kan fortælle om.

Susan Johnsen

Susan er uddannet historiker og arbejder med nyere tids historie på Museum Nordsjælland. Hun har undervist i skoletjenesten i en årrække og er derudover arrangør af Klostermarkedet på Æbelholt Kloster.